SISTA SEPTEMBER

Höst på riktigt nu, kallt och jävligt, haha!
Gammal bild på mig som Bodil fotat


KUSIN

När jag får tid och ork ska jag ta och fixa ett kollage med bilder från hela sommaren, men tills dess några bilder på min kusin Karl från början av juli ;)

29SEPTEMBER

Emil har varit här i några dagar men nu har han åkt hem. Fast jag har ändå typ inget att blogga om, väldigt ont om nya bilder. Annars händer inte så mycket, är lite sjuk och så. Nu ska jag fixa middag iaf ;)

TORU/MAY


INTO MY ARMS


SKINS MUSIK 2

Här är musik från säsong 3 & 4, väldigt många braa låtar! Klicka här för att lyssna!
Kan finnas spoilers nedan

SKINS MUSIK 1

Eftersom jag älskar serien Skins och eftersom musiken är grym har jag gjort två spotifylistor, en med musik från säsong 1 & 2 och en från 3 & 4. Börjar med första, klicka här för att lyssna :) Enjoy!

SÅ VAR DET HÖST DÅ


FOTOTÄVLING

Jag ska vara med i en fototävling, woohoo! :D Det är en modefoto-tävling som Sundsvalls tidning anordnar. Av över 70 anmälda är jag 1 av 15 utvalda. Det är alltså 15 fotografer och också 15 butiker som är med i tävlingen, varje fotograf samarbetar med en butik. Igår var jag på mingelkväll på stadshuset för att få reda på mer om tävlingen, vilken butik jag fått och börja planera lite. Vi har tre veckor på oss!
Vinnaren vinner fotoutrustning till ett värde av 10 000, det skulle vara sjukt kul att vinna men jag är med i tävlingen för att jag tycker att det är roligt, jag är taggad till tusen!
Men nåt mer tänker jag inte berätta, om tre veckor får ni se resultatet helt enkelt ;)

TV-KVÄLL

HEJ!
Blev att jag åkte till Emil i tisdags och jag kom hem nu ;) Regnet verkligen öser ner men det tycker jag är skönt för då har jag en anledning att sitta inne och se på tv, Gossip Girl, The Inbetweeners, One tree hill, Vampire Diaries, Cougar Town, Greys's Anatomy, Modern Family och Fringe väntar!!! Ehehe :s
Sen ska jag berätta en liten spännande sak :D


TMRW


Imorgon kommer min älskling hem :D

BUSY

Den här veckan har jag lite annat för mig, så alltför mycket bloggning blir det nog inte, bara så ni vet :)

WHAT'S SO GREAT ABOUT THE TRUTH?


BRAND NEW!

NY DESIGN, voila! Uppdatera genom att trycka F5 eller Ctrl+r.
Som jag sa tidigare är inte allt klart, lite småsaker här och där, mest har jag väldiga problem med hur kommentarerna ser ut. Så om nån är bra på det uppskattar jag verkligen hjälp :)
Annars är det ganska mycket ändringar, ny header, nytt typsnitt, sidmeny istället för dropdown-meny, ja ni ser väl själva.
Jättebra om ni säger till om nåt ser konstigt ut eller om ni tycker jag ska ändra nåt eller vad som helst, feedback tack :) Jag är själv ganska nöjd, men inte till 100% :p
Håll musen över för att se efter

IN PROGRESS

Kämpar för att få till en ny design här på bloggen, det är inte det lättaste alltid >< Förvänta er en ny design här imorgon, men känner på mig att jag inte kommer hinna med allt som behövs...

PHOTOSHOOT/CHARLOTTE

Här är bilder från alla fyra olika looker och mina favoriter längst ner :D Det var första gången jag fotade med Charlotte men knappast sista gången! Det var jätteroligt och hon var hur duktig som helst :)

CHARLOTTE XIV

Här är dom sista bilderna på Charlotte. Väldigt nöjd är jag med alla bilder. Fixar ihop ett inlägg sedan eller imorrn med mina favoriter och så :)

Modell: Charlotte A

CHARLOTTE XIII


Modell: Charlotte A

CHARLOTTE XII

Oh my! Nu har jag redigerat klart bilderna på Charlotte, det tog sin lilla tid men jag är sjukt nöjd.
Dom allra sista bilderna kommer senare ikväll ;)

Modell: Charlotte A

ÄNTLIGEN HELG

Känner mig inte på blogghumör idag. Men äntligen helf iaf :)
Ni får ha en bra dag!