ELLA

Mitt lilla söta kusinbarn :)

Lite senare idag åker jag till Emil, och imorgon ska jag träffa mina tjejer Sandy, Åke och Kicko :D Kommer hem på torsdag och då blir det bloggning!

VERONICA MAGGIO II


VERONICA MAGGIO


24/7/2011


WEEKEND

Igår kom Emil hit så det blir en myshelg och inte mycket tid vid datorn, återkommer på måndag, puss!

LINDA VIII

Så less på min dator just nu, eller mest internet, största problemet verkar vara firefox men allt annat är också segt, så orkar inte blogga så mycket som jag skulle vilja. Här är två bilder till på Linda, dom sista bilderna kommer dröja några dagar ;)

SMOOTHIE

Jordgubbar, hallon, banan, kiwi, MUMS!

21 JULI

Fotade lite självporträtt igår, det var ett tag sen :)

LINDA VII


Fotat med Canon Eos 5d Mark II + Canon EF 50mm f/1.2 L

LINDA VI

Efter era förslag valde jag den andra redigeringen och det blev ju kanon! :D

Fotat med Canon Eos 5d Mark II + Canon EF 50mm f/1.2 L

HJÄLP MIG!

Så svårt att redigera ibland när man vill göra på så många olika sätt samtidigt! Hjälp mig välja vilka av dom här två redigeringarna som är bäst, please (a)

LINDA V


Fotat med Canon Eos 5d Mark II + Canon EF 50mm f/1.2 L

LINDA IV

Är riktigt nöjd med de här bilderna, vad säger ni? :)

Fotat med Canon Eos 5d Mark II + Canon EF 50mm f/1.2 L

GOLDEN HOUR

Idag har datorn verkligen inte jobbat med mig, efter tio minuter har internet ploppat upp, bara för att fungera en minut innan det hänger sig. Så därför har jag inte bloggat nåt. Men ja såklart nu när jag ska gå och lägga mig så funkar den perfekt!
Har nästan inte kunnat redigera heller men här är några bilder från nån vecka sen ;)

LINDA III


Fotat med Canon Eos 5d Mark II + Canon EF 50mm f/1.2 L

MYS

Det är så skönt att vara ensam ibland, göra vad man vill, se vad man vill på tv, äta vad man vill och bara slöa. Just nu redigerar jag men senare ska jag gosa ner mig i soffan med chips, trocadero och The Killing, som förövrigt är en riktigt bra serie med snyggingen Joel Kinnaman!

HÅKAN<3


GATUFESTEN

Okej, redigeringen börjar nå framsteg. Sakta men säkert, kommer blogga så mycket jag kan dom närmsta dagarna ;)
Har inga bilder från torsdagen på gatufesten, det här är på fredagen när vi sitter och peppar inför Håkan, det var en riktigt härlig kväll alltså! :)

GF

Hej och förlåt, gud vad tomt det har varit här men jag har en bra anledning :p
I torsdags morse åkte jag till Emil. Det har nämligen varit gatufesten den här veckan/helgen. På dagarna har vi stekt i solen och badat och på eftermiddagen förfestat och kvällen och natten har spenderats på gatufesten i Sundsvall.
Det är som en liten minifestival mitt i stan, för er som inte visste det. Langos, popcorn, munkar, ben&jerrys och annat gott, plus öltält, musik och sköna människor=lovely! OCH har sett September, Petter, Oskar Linnros, Daniel Adams Ray, Timbuktu, Veronica Maggio och Håkan Hellström!!! Håkan var magisk, speciellt eftersom det var första gången jag såg han live, och Veronica var gryyyyym helt enkelt!
Har massor av bilder men har fortfarande inte riktigt tid att redigera men ni ska få se så småningom :)ZAKYNTHOS DAG 7/KVÄLLEN

Sista kvällen, sista middagen, sista tzatzikin:'( och sista strandpromenaden.
Innan vi gick ut så fotade vi eftersom det bllivit lite av det tidigare. Sedan gick vi och åt på Horizon, en restaurang som låg vid stranden. Maten var inge speciell till vår besvikelse men utsikten var jättefin, vi satt på övervåningen så vi såg ut över havet och solnedgången.
Det var en fin sista kväll och bra avslutning på veckan. Åker gärna dit igen men kanske testar på nåt annat ställe på ön. Hoppas ni tycker det har varit roligt att se bilderna och läsa litegrand om våran resa :)