FILIP OCH JULIA

Här kommer första bilderna på Filip och Julia. Vi var på Alnö och fotade och det kan ju aldrig gå fel!
Passa på att boka en kärleksfotografering med mig nu under sommaren :) Maila info@fotografjulia.se eller slå en pling, mer info på facebooksidan.

AWESOME

Idag är det äntligen sol :D Härligt!

SUMMERTIME


PREVIEW

Sitter och redigerar bilder på Filip och Julia för fullt! Hade en fotografering med dom ute på Alnön förra veckan, riktigt fina bilder tror jag det blev :)
Ni får se mer i slutet av veckan ;)
 
 

MIDSOMMAR

Hade en riktigt härlig midsommar! Åt gott, härligt väder och bra sällskap, vad mer kan man önska sig right? :) Hoppas ni också hade en bra midsommar :)

BBQ

Igår var Sandy, Julia och Filip här hos mig och Emil. Vi grillade asgod mat och spelade kubb och hade det trevligt :D Känns verkligen som sommar nu!
Nu ser jag framemot en härlig midsommarhelg :D

MARCH

Fick aldrig till redigeringen på den här i våras men nu gick det :) Ikväll tänkte vi gå på bio :)
Vad har ni gjort i helgen?


YOU KNOW, I CAN'T WAIT FOREVER

The Lying Game, en bra serie som jag helt missat, har en del bra musik. Den här låten är med i typ sista avsnittet och den har fastnat totalt. The Good Mad - Bird in Another Tree

16JUNI

Alltid stressad när jag ska iväg nånstans och hinner aldrig ta några bilder, här bad jag Emil ta en helkroppsbild och trots dåligt ljus och avklippt huvud och fötter blev det ju bra, eller?

2 YEARS

2 år sen jag träffade världens bästa!!!

DETAILS

Älskar neon färger, så snyggt på sommaren! För neongula naglar: måla ett-två lager vitt först. Jag har använt Depend nr.35

Färgerna på bilderna stämmer inte helt

NEON

Såhär såg jag ut i torsdags.

Shorts/Zara  Linne/Gina Tricot

STUDENT 2012

Först vill jag säga grattis till alla som har tagit studenten i år! Jag minns vilken härlig tid det var :) Tänkte göra ett inlägg sen med bilder från min student ;)
I torsdags var vi alltså på Emils lillasysters student. Det var kanonväder och mycket folk på stan, roligt att se alla glada studenter, på flaken osv. Senare var det mottagning och det var jättegod mat och trevligt sällskap. Här är bilder från dagen.