LOVE YOU BABE


BY E

Igår var jag och Emil på norra berget här i sundsvall och fotade. Den här tog han på mig :)
Det blev inte så många lyckade annars, det var alldeles för kallt och blåsigt!

FÖRETAGANDE

Hej på er! Jag har en riktigt rolig grej att berätta för er. Det är så att jag har startat eget företag. Inom fotografering såklart! Jag kommer inrikta mig på alla sorts porträtt och bröllopsfotografering. Det känns så kul att göra det här och jag hoppas jag får många kunder :) Och jag hoppas såklart att ni, mina bloggläsare, är några av dom kunderna. Det är bara att höra av sig till juliaeriksson91@gmail.com om du har några frågor eller är intresserad av att anlita mig :)

Gå jättegärna in på min facebook sida och gilla mig där, då blir jag väldigt glad! Klicka här för att komma dit! Kommer även ha erbjudanden och liknande där ;)

A

Går igenom lite gamla bilder idag. Här är Antonia 2010.

MOI MARS

Vi har fint ljus i lägenheten iaf :D

PERFECT?

Jag är ju lite av en perfektionist, för er som inte känner mig. Att komma i ordning och känna mig helt nöjd med lägenheten är inte det lättaste. Men jag får acceptera att allt inte är perfekt, smutsiga fönster, hål i väggen och att Emil slänger träningskläder i hallen. Jäkligt svårt att fota inredning har jag upptäckt också, men här är ett par stycken från vardagsrummet som jag gillar mest.