SWAN


JJ

Lite större bara ;)

DAZED/AND/CONFUSED

Jag är helt yr idag typ, känns som jag har åkt karusell i drömmarna i natt eller nåt, haha åh, det är jobbigt, nu går jag och lägger mig!


I LIKE

Jag blev väldigt nöjd med dom här bilderna ^^ Johanna är en duktig modell, vad hon än säger själv! :)

F/E JOHANNA #2

En före/efter bild bara för skojs skull ;) Too much?

JJJJ

Jag gillar nog faktiskt den första mest så jag skulle ha slutat med redigeringen där, vilken är din favorit?

J #3

Lyssna

J #2

Två st bilder till på fina Johanna :) Vi var på ett av mina favoritställen nere vid Gissjön, inte så långt ifrån mitt hus.
Nu ska jag se tv resten av kvällen ^^

J

Det var jätteroligt att träffa Johanna idag :D Vi fotade och sen gick vi in och drack varm choklad och såg film och snackade massa strunt ^^
Hade räknat med att det skulle vara dimma idag eftersom det har varit det hela dagarna den senaste veckan men tyvärr blev det inga dimbilder, men bilderna blev fina ändå :) Fast vi blev väldigt blöta och kalla, nästa gång blir det stövlar och vantar :p

FLICKR FAVS 5

Det här är det enda jag har tid med nu för strax kommer Johanna, aslängesen jag träffa henne :O<3

1. Image098sfdg, 2. Image015d, 3. Untitled, 4. .8959, 5. Untitled, 6. I Need Your Reasons, 7. Untitled, 8. a very wet self portrait, 9. 306, 10. Untitled, 11. lidush and the angry pigs, 12. pink panties, 13. Autumn Pearl, 14. Mutter, 15. Mahrem, 16. 0201

I/DON'T/LIKE/THIS


INSPIRE ME

Saker som inspirerar mig, som jag gillar, som är fint(inte alla på engång): wet hair, cigarettes and smoke, lipstick, eyes, beach, water, mist, refections, bokeh, light, wind, polaroids, books, rain, love, clouds, colors, music, snow, autumn, skin, sheets, white, moon, freckles, expressions, citys, trees, people!

1. .7561, 2. Megalopolis, 3. Untitled, 4. Short Visual Message, 5. Untitled, 6. Is This A Mirror?, 7. Feeling so Fresh., 8. Snow storm on my road, 9. cigarette brake, 10. 30 Seconds of My Life on the California Coast, 11. Untitled, 12. New York skyline, 13. itissafe, 14. Untitled, 15. come along the BEAM today, 16. rain down on me

BW X4

Vissa säger svartvitt som svartvitt, det är bara att konvertera till gråskala. Jag tycker det kan vara enorm skillnad ibland och brukar alltid testa olika tekniker när jag ska göra en bild svartvit. Här är några exempel(jag använder Photoshop CS3):
1. Ctrl+u och dra ner mättnaden helt, tråkigt reslutat, jag använder aldrig det.
2. Med Gradient map blir det lite mer kontrast och ganska okej resultat, brukar använda det ibland men oftast i kombination med nåt annat.
3. Channel mixer Blue filter, mörkare hud och ögonen framträder mer om man har blå ögon, det blir ganska extremt men man kan dra ner opacity.
4. Channel mixer Red filter, "perfekt ljus hud" och ljusa läppar, kan funkar i kombination med t.ex gradient map.
Och sen beror det ju på vad det är för bild(som ni ser nedan), dom här sätten passar bäst på porträtt tycker jag, på landskap, djur etc brukar Gradient map eller Black and White funka bäst ;)

BACK

Hey you! Jag tog lite ledigt från bloggen igår och idag, har underhållt mig med lite Sims istället, det är ju så beroendeframkallande! Men iaf, nu är jag tillbaka :) Får se vad jag okar blogga om ikväll, något speciellt ni önskar?

LOV

Så himla skönt att ta en riktig sovmorgon idag. Det är nog det bästa med lov, haha :D Jag har egentligen ingenting speciellt planerat på lovet men förhoppningsvis blir det några fotograferingar och träffa kompisar, och läsa mycket!
Vad ska ni andra som har lov göra? :)


SCANNER #3

Så, nu har jag kommit hem och har hunnit äta middag med :) Imorse när jag vaknade blev jag glad då jag såg på mailen att jag hade blivit en av tolv finalister i Fotourvals tävling :D Temat var som sagt självporträtt, checka alla bilder och rösta jättegärna på min som är nr.9 ;) Jag röstade på Elviras, nr.12, såklart ^^

SCANNER #2

Nu har jag lov! :D Och jag fick MVG- på småföretagandeprovet också, bra dag :D Ska dra till bussen nu, ha en bra fredagskväll ;)

SCANNER

Det här är gamla bilder, från förra hösten tror jag, mer än ett år gamla, men jag älskar dom fortfarande! Kan man säga att dom är fotade när det är från en scanner? :s Haha, inspirationen fick jag ifrån Nicoline Patricia Malina.
Mer såna här bilder imorgon för nu ska jag sooooova, godnatt!

COLD/AS/HELL

Rösta! ^^

STILL/AUTUMN

Laddar upp den här bilden nu innan det är för sent, det är ju faktiskt fortfarande höst, även om det börjar närma sig vinter :O