THE HUNGERGAMES

Dagens boktips: Hungerspelen av Suzanne Collins
Seriöst, den boken går inte att lägga ifrån sig, längtade till att få sätta mig på bussen imorse så jag kunde läsa(!), men läste ut den när jag kom hem så nu blir det till att beställa hem fortsättningen.
Annars har det inte hänt nåt, imorgon ska jag bara vara hemma så då blir det mycket bloggning!
Höst förra året. Fotograf: Bodil  Modell: Jag

TIIIIRED

Ååh förlåt för dom dåliga bilderna, är riktigt trött idag så orkar inte med nåt annat än oredigerade cambilder >< Här är iaf mitt nya nagellack som jag vann, OPI matte, jag älskar det!!!

FINALIST

WOHOO! :D Jag blev en av tio finalister i Jakobs porträtt-tävling! Jag blir hur glad som helst om ni röstar på mig, skulle verkligen behöva lite nya fotosaker så ett presentkort hos Fotofyndet skulle vara hur bra som helst, det är nämligen det man vinner ;) RÖSTA HÄR!
Här är bilden jag tävlar med. Modell: Johanna

//SUCK//

Usch och fy vad kallt det är idag! Hade glömt lite att det var höst, fast jag gillar hösten faktiskt...
Idag var första måndagen den här teminen som jag var på skolan(tror jag), för vi har varit ledig tidigare veckor. Och den här veckan kommer inte bli rolig, eller ja, den här månaden, LOV v.44! Vi har så tråkiga lektioner och ämnen och lärarna är dåliga, inte ens foto är roligt >< Jaaa, jag är extra negativ idag!
Så nu blir det dusch, krypa ner i sängen med te och bok och sen idol ^^

DROPS

Jag glömde ju att visa bilderna som jag hade på fotokonst redovisningen, här är dom, några större versioner finns på flickr och deviantart ;)

DRAWINGS

Ritade igår för första gången på länge, jag älskar att rita/måla, det är avslappnande. Fast det är roligare att rita i illustrator för då kan man färglägga snyggt också! Jag vill jättegärna ha en SÅN HÄR, men jag har inte råd :/
Det ska föreställa självporträtt men jag tycker inte det blev så likt :p

AUTUMN


60'S/PART3

Mina favoriter, speciellt den nedersta!
Min kusin Antonia som är modell btw <3

60'S/PART2

Eftersom jag inte har nåt annat att blogga om blir det fortsättning på DET HÄR inlägget;)

DAGENS

Vissa ville se outfits, vissa ville inte, så jag gör som jag vill :p Jag är alldeles för lat för att ta outfitbilder varje dag så det kommer nog inte bli så ofta, det här är ju ändå en fotoblogg ^^ Men om ni vill kan ni ju ta en titt på min LOOKBOOK ;)
Förresten så gick jag vidare i Fotourvals tävling, rösta gärna på mig HÄR! :)

DOKUMENTÄRT

Brukar inte vara med i så många tävlingar men det är roligt så tänkte börja med det om jag hittar nåt som passar. Fotourval har en tävling varje vecka, den här veckan är det dokumentärt som är tema.
Den här bilden tog jag i våras då vi hade dokumentär-foto på skolan och vi skulle vara på en arbetsplats, jag var på ett dagis, därav bilden på en liten flicka som sitter och drömmer sig bort. Och två extra bilder på en glömd lekplats.

FREE

Fotograf: Kristin Fackel
Modell, redigering: Jag


TO BE GONE


lyssna

REDHEAD

Förra hösten och vintern var jag röd/brun-hårig, men jag trivs bäst som blondin!
Nu blir det te och snart IDOL :D

MISTY/MORNING

Jag är kär i dimma, jag blir helt fascinerad av det :p Imorse var det dimmigt fast dom här bilderna är från förra året då jag var ute och fotade väldigt tidigt på morgonen till en skoluppgift ;)

HARUKI

Böckerna som jag beställt kom igår :D Någon av er som har läst nån av dom?

HÖST/TRÄD


COLD

Ingen skola idag, inga läxor heller, skönt :) Dock känner jag mig lite sjuk så jag ska nog göra lite varm choklad och se en film eller nåt ^^

NO/REST

Har ni en bra söndag? Jag hade det tills mamma kom och körde upp mig från sängen och sa att jag inte fick nån middag om jag inte städade mitt rum :p Så till högsta volym på stereon städade jag lite och nu sitter jag här ;)

ONLY ME