COLOR

Tänk om man var modig och vågade färga håret i nån av dom här färgerna, det skulle vara nåt det!

FLICKR FAVS 19


1. _MG_2849, 2. Untitled, 3. Untitled, 4. Untitled, 5. Norine, 6. The Cacatua Bird 3, 7. Untitled, 8. 4554958499_548d99ed14, 9. cottonseed, 10. 174/365, 11. day three hundred and four, 12. Untitled, 13. Untitled, 14. Untitled, 15. day three hundred and nineteen, 16. Untitled

SOMMARLÄSNING

Tänkte att jag skulle komma med lite boktips, nu när det är sommar måste man ju ha med sig en bok på stranden, eller hur? :)
Haruki Murakami 'Kafka på stranden' -  Vet inte hur jag ska beskriva den riktigt, underbart mystisk, unika karaktärer
Marian Keyes 'Å andra sidan' - Marian Keyes är Marian Keyes, perfekt strandläsning, väldigt rolig
Stephenie Meyer 'Twilight' - Om ni mot förmodan missat/inte läst Twilight så gör det för fan!
John Green & David Levithan 'Will Grayson, Will Grayson' - Den här boken läste jag ut igår faktiskt och den imponerade verkligen
Stephenie Meyer 'The host(Genom dina ögon)' - Många har kanske läst Twilight serien och älskat den men hoppat över The Host av nån anledning, gör inte det, den är minst lika bra!
Emily Brontë 'Wuthering heights(Svindlande höjder)' - En klassiker om kärlek man måste läsa
Suzanne Collins 'Hungerspelen' - Har nämnt den här bokserien förut men värt att nämnas igen för den är så jävla bra, i höst kommer tredje och sista delen och en film planeras också
Diana Wynne Jones 'Det levande slottet' - Om häxor, trollkarlar och ett slott
J.K Rowling 'Harry Potter and the Deathly Hallows' - Läs den nu, igen, innan november då första delen av filmen kommer

NY HEADER+BABEL

Fixade en ny header, var så jäkla less på den gamla, och har inte tid/lust att göra en helt ny bloggdesign. Lite mer somrig sådär :) Vad tycks?
Annars tänkte jag tipsa om filmen Babel som visas 22.00 ikväll på TV4+, ni bara måste se den om ni inte har gjort det!
Sen är det ju så att världens bästa låt är med i den också, lyssna


PORTFOLIO

Här är min portfolio som jag glömt visa. Gjorde den typ veckan innan jag tog studenten, använde mig av Apples iPhoto. Jag har inte gjort nån bok förut men jag tycker det var enkelt att göra, skärpan och färgerna var bra, så rekommenderas för er som är sugen på att göra en bok, riktigt roligt att ha :D

TIME

Det är konstigt att man känner att tiden inte räcker till även fast man har all tid i världen, så känner jag just nu

MIDSUMMER

Här kommer lite blandade bilder frå midsommarhelgen :)

HOTHOTHOT

Så sjuuukt skönt det har varit idag, jag har legat och läst i solen nästan precis hela dagen, det blev ett dopp i sjön såklart också men det var väldigt kallt. Och nu bränner det på huden och jag ser ut som en tomat ><

GRATTIS<3

Grattis till min kusinvitamin, finaste Antonia som fyller 18 år idag! :D

UPDATE

Har ägnat kvällen åt att uppdatera min iPhone, det tog seriöst flera timmar ><
Har fullt minne på datorn så har inte kunnat ladda in bilderna från helgen, men ska fixa det imorgon ;)

BW

Eftersom det här är en fotoblogg...

HEMMA DÅ IGEN

Nu är jag äntligen hemma! Nä egentligen hade jag kunnat stanna i stugan längre, det har varit superskönt i solen idag! Midsommar var jättetrevligt med släkten, åt god mat, femkamp, kubb, nivet...Vädret hade såklart kunnat vara bättre men :)
Inga bilder från helgen riktigt än.


GLAD MIDSOMMAR!

Hoppas ni har en riktigt trevlig och rolig midsommar med släkt och vänner :) Jag är i sommarstugan utan internet, kommer hem imorgon kväll eller på söndag beroende på vädret, puss!

22JUNI

Idag tänkte jag spendera dagen i sommarstugan, ska dit och städa inför midsommar, hoppas även på mer sol än vad det är nu så jag kan bada, eller iaf ligga i solen ett tag.
Hörs ikväll!

DAY 7 @ CRETE

Sista dagen på Kreta. Det var stekande hett hela dagen och inga moln, vi låg mest vid poolen men vi var även ner till havet och badade.
GUD VAD JAG SAKNAR DET!

KUNGABRÖLLOPET

Såg ni bröllopet igår? Det gjorde jag, inte allt men väldigt mycket, när jag väl att börjat kolla fastnade jag liksom. Jag tycker iaf att det var vackert, jag tycker ni ska gå in på svt och kolla på höjdpunkterna, när dom sa ja, kyssen, Daniels tal, valsen...:)

Det här skrev jag imorse och sen dess har ingen inspiration infunnit sig, har redigerat lite bilder men är inte klar med alla så dom får ni se senare ;)
Godnatt!

DAY 6 @ CRETE

Vi börjar närma oss slutet, det här är sjätte dagen på Kreta då vi var i Platanias och shoppade, bland annat ringarna som ni ser på en bild. Vi åt en jättegod middag i närheten av hotellet men som vanligt glömde jag bort att fota själva huvudrätten. På kvällen åkte vi tillbaka till Platanias för en sista partynatt ;)

CHANIA IV

Vi var äkta turister med våra kameror i Chania :p
3, 4 och 5 fotat av Åke. 6, 7 och 8 fotat av Sandy

CHANIA III


STREETS OF CHANIA