TRANVIKEN

 

HAPPY

 

ZOOM

 

LESS

Just nu är jag bara såååå less. Min iPhone går knappt att använda och internet funkar inte på min dator :(
Men annars är det kanon med vädret och mina kusiner från stockholm är och hälsar på och det är alltid roligt :)
 
 

FILIP OCH JULIA 4

Sorry att det har dröjt med dom här bilderna, tycker själv att dom är så himla fina! Vi hittade det perfekta stället att fota på :D
 
 

SOMMAR FÖR FAN

Idag har det verkligen varit asnice väder, jättevarmt och soligt för det mesta. Jag och några kompisar var på Tranviken, en strand här i närheten, och solade, åt glass och myste. Sen blev det subway-middag och en promenad i skogen :)
Bilderna är inte från idag dock, dom får ni se när jag lagt in och redigerat ;)

I WON'T LET YOU GO

Fotograf: Emil

BODIL

Min fina vän Bodil har kommit hem från Frankrike nu och det var så härligt att träffa henne igen!
 
 

JULY

Min dator har varit lite sjuk så har inte kunnat redigera så mycket den senaste tiden tyvärr. Men nu har jag löst det så det kommer bli lite inlägg här i veckan :)
Här är en bild Emil fotade på mig, fler kommer!

PARTY

Jag och Emil innan vi skulle iväg på 20-årsfest i lördags. Skrattar lite åt våra "coolposer" :p
 

HÄRLIGA SOMMAR

Hoppas ni förstår att jag inte kan blogga lika mycket nu när det är sommar och bra väder, då vill jag passa på att vara ute och ha roligt :) Speciellt nu när Emil har semester också!

FILIP OCH JULIA 3


GATUFESTEN

Som jag nämnde så var det gatufesten förra veckan, därav min frånvaro. 4 kvällar/nätter på gatufesten gör sitt. Igår låg vi bara i soffan och slappade, haha. Bara fotat med mobilen så här får ni se lite instagrambilder ;)

BLUE

Blå mascara är ju sjukt snyggt! Min syns tyvärr inte så mycket som jag skulle vilja, får nog satsa på nån dyrare om man vill ha mer extrem färg.

4JULI

Långkjol är det bästa på sommaren, love it!
 

VACAY

Nu drar jag till sommarstugan för lite "semester"! Ska bara ta det lugnt, sola, läsa och kanske ta ett och annat dopp i sjön. Framåt helgen blir det gatufesten här i Sundsvall också så får se hur mycket jag hinner blogga men det blir iaf fler bilder på Filip och Julia ;)

FILIP OCH JULIA 2