<3


Instagram @juuliah

SOMMAR

Alltså vi hade väl världens härligaste helg? Har hört att vädret var bra i hela sverige. Jag och Emil solade och myste hela helgen, och på söndagen firade vi såklart mor. Hoppas bara att vi får lite mer härligt väder nudå!

Mycket roligare att vardagsfota nu när det är bättre väder :)

GLOSSYBOX

Ni har säkert hört talas om Glossybox, men har ni testat det? Jag har haft det i några månader nu och jag tycker det är grymt! Man kan säga att man prenumerar på skönhet, varje månad får man hem en låda med 5 olika skönhetsprodukter. Det kan vara allt ifrån mascara, hårolja och dagkräm till läppglans, duschtvål och nagellack.
Om man vill kan man testa bara en box, man kan alltså avsluta prenumeration när som helst.
Jag tycker det är lite som att fylla år varje månad, det är så roligt att testa på nya saker och det är verkligen bra grejer från bra märken. Börja prenumera HÄR. Ni kommer INTE ångra er :)
Här är några av produkterna jag fått, volympudret, tvålen och BB krämen fick jag bland annat i månadens. Och som ni se är det både lite mindre "prov" förpackningar och större orginal.

Volympuder, Maria Nila. Inget jag använder i vanliga fall men bra att jag fick den, den är grym när man tuperar.
Rengöring, Dermalogica. Superbra rengöring till ansiktet.
Exfoliating blemish treatment gel, Murad. Inte använt så mycket eftersom jag inte har problemhy men har märkt att den funkar bra på finnar och liknande.
BB cream, Garnier. Jättebra till vardags, har använt den nästan varje dag sen jag fick den. Billig också, så den här köper jag när den tar slut.
Ekologisk duschtvål, Body Shop. Luktar jättegott.
Style Cream, Disp. Bra om håret är flygigt, ska också vara bra om man fönar håret men det gör inte jag.

STUDENT

Fotar jättegärna många studenter i år så boka din fotografering med mig! Det börjar bli hög tid nämligen ;) För mer information och bokning kan ni kolla min facebook eller maila info@fotografjulia.se
Gäller alltså alla er i Sundsvall eller Ånge

Kamilla, 2011