SOCIETY6

Många av er har säkert varit in och kikat på society6, det är en sida som säljer bland annat prints och iphoneskal. Och nu säljer även jag där, det som jag inriktat mig mest på är iphoneskal, men man kan även köpa prints. Iaf så är det en kanonsida och en av dom få som säljer iphone 5 skal, jag har själv ett därifrån och jag älskar det! Eftersom det är i USA tycker jag man ska passa på när det är fri frakt, vilket dom har då och då, och det har dom även i helgen fram till söndag kväll. Tycker ni som har iphone ska gå in och kika, eller om ni vill ha en snygg tavla på väggen!
 
Om ni har några önskemål från mina foton så kan jag såklart lägga upp det som en print eller iphoneskal. Maila eller kommentera!

SNART HELG

Hej på er! Hoppas ni har haft en fin vecka, här har det varit skitväder men ok ändå :) Skönt med helg imorgon, får se vad vi hittar på, har inget planerat än, men det lär ju bli lite goda middagar, film, popcorn och förhoppningsvis vara ute i härligt höstväder!
 
 
 

SUNDAY

Tycker dom här bilderna blev rätt så mörka och det passar bra för idag har det varit riktigt mörkt och regnigt hela dagen, men vi har fått mycket gjort här hemma!
Jag gillar dom iaf :) Vad tycker ni?

SOM EN VIRVELVIND


TODAY

Hittade så himla fint ställe att fota på idag, riktigt höstigt :) Synd att det var så kallt, hann inte riktigt med mig kände jag, ville hem till värmen! Lägger in bilderna nu och redigerar nog imorrn så ni får se dom till helgen, både natur och självporträtt.

INSTA

Det roligaste med nya iphone är nog att det är så bra kamera, min förra var sämst! Är alltså tusen gånger mer aktiv på instagram nu så följ mig @juuliah
Det är roligt att blogg.se också fixat så man kan lägga upp instagrambilder här på bloggen direkt, så kommer även uppdatera med det då och då ;)
 
 
 

IPHONE 5

Ja, jag kunde inte låta bli, efter fyra år med min 3g så fick det bli köande utanför telia förra veckan, och jag är så sjukt nöjd :D Visst är den fin?
Och jag tar gärna emot app-tips! Ska även göra ett inlägg nånting med appar som jag gillar.