BODIL & DIMITRI II

 

BODIL & DIMITRI

Fotade ganska uppenbart dom här bilderna i somras men som ni vet så har jag varit dålig med bloggningen... Det här är min kompis Bodil som ni säkert känner igen och hennes pojkvän. Kommer fler bilder så småningom :)
Kommentera gärna! :)
 

GIVE ME SNOW

Hej! Hade ni en bra helg? Jag hade en superhelg iaf! :)
Dagarna bara flyger iväg känner jag. Jag har lite redigeringsjobb så får se om det blir nån bloggning den här veckan men jag ska försöka visa nåt.
Annars tycker jag det här vädret suger, man blir trött och deprimerad, nu vill jag faktiskt ha snö! 
Längtar tillbaka till sommaren!
 

FREDAGSMYS

Hej på er!
Här är det fredagsmys för hela slanten. Tänt massa ljus, ser på idol och dricker cola och bara tar det lugnt :) Hoppas ni får en härlig helg! Puss
 

ERIK & PIA part2

Första inlägget hittar du här!

ERIK & PIA

Okej, här kommer ett låååångt inlägg. Dags att visa bilderna från Erik och Pias bröllop. Det är på tiden då det var ganska länge sen bilderna var klara men jag har väntat på den nya datorn. Efter övervägande så blev det två inlägg, del 2 kommer imorrn!
 
Den 29 juni 2013
Det var det perfekta fotovädret för ett bröllop, inte sol och inte regn. Dagen började med smink och påklädning med brudens syster. Efter det var det dags för porträttfotografering och vi valde lite olika ställen och jag är väldigt nöjd med dom bilderna! Sen var det dags för vigsel som skedde i Ytterlännäs Gamla Kyrka. Det ligger i närheten av Höga kusten, ganska nära Kramfors. På nån av porträttbilderna syns även Höga kusten bron. 
Dagen fortsatte med gratulationer, mingel, middag(sååå gott) och fest hela natten. En riktigt rolig, lärorik och härlig dag!
Supertack till Johanna som var assistent under hela dagen.

FALL2013 forts.

Kommentera gärna :)
Fotograf: Emil

FALL2013

En sneakpeak från helgen, Emil fotade lite bilder på en av mina favvo fotoplatser, ska visa fler så fort jag redigerat :)Har på mig min mysiga polo från Gina tricot. 
 
 

NEW BABY

Hej från en glad tjej! Har äntligen fått hem min nya dator och det känns awesome! Från och med nu kommer jag blogga mer känns det som. Så skönt med en riktigt stor skärm och en snabb dator, det förenklar allt med bildredigering och bloggande :) Dock har jag vant av mig Mac sen gymnasiet så det går segt pga att jag inte kan kortkommandon och inte alls vet hur man "hittar" vissa saker, haha! 
Min nya arbetsyta :D