JOHAN & EMELIE

Fina Emelie och Johan gifte sig i somras och det var en superhärlig dag. Väldigt nöjd med porträttbilderna trots utmaningen att fota i ganska stark sol, och varmt var det! 
 
Kolla vad fint middagsprogram dom hade gjort med hjälp av provfotobilderna också!
Om ni känner igen kyrkan och festlokalen så är det för att det är samma som förra bröllopet, alltså Selånger kyrka och Nävsta gamla skola ;)
Kommentera gärna!

FILMTIPS

About time 
Ville se den här när den gick på bio men det blev aldrig för jag läste nåt dåligt om den, och så blir det ju ibland, man läser 1 dålig recension och hör ingen speciellt bra om den och så skippar man den. Jag är en filmälskare och Emil säger att jag tycker alla filmer är bra men så är det verkligen inte, The counselor var en skitfilm! Haha. Men iaf det här är en jättehärlig film, mycket bra musik i den också, lyssna på Ellie Gouldings version av How long will I love you, himla fin.
I give it a year är en annan brittisk film, ganska underskattad men jag skrattade mycket när jag såg den ;) 
 
Några andra bra filmer jag sett nyligen: 
Maleficent
The Spectacular Now
Tiger Eyes
Now is good
Her
 
Har ni några filmtips till mig? :)

UPPFRÄSCHNING

Jo det var på tiden att fräscha upp designen på bloggen litegrand. Nytt typsnitt osv. Kan hända att det är lite buggar. Kommentera gärna om ni ser nåt tokigt! :)
 
 
 

EMMA & ANDREAS

Gud vad det tagit lång tid för mig att publicera dom här bilderna, sorry!
 
Det var en ganska kall dag i våras då det var dags för Emma och Andreas bröllop. Trots moln klarade vi oss nästan helt från regn, det kom litegrand i slutet på porträttfotograferingen. Men det var en underbart fin dag full av värme och kärlek. Och tummen upp för deras fina bordsplacering! Vigseln var i Selånger kyrka här i Sundsvall och middagen/festen på Nävsta gamla skola.
 
 
Ett till bröllop kommer upp på bloggen inom kort!